Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Guangzhou Dongsen Common Rail Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

ΠΕΡΙΠΟΥ Dongsen κοινή Rail Technology κοβάλτιο Ltd

 

Η κοινή τεχνολογία ραγών Dongsen είναι ο ηγέτης των μερών μηχανών στη βιομηχανία μηχανημάτων κατασκευής.

 

Ειδικευόμαστε στα ανταλλακτικά μηχανών ανεφοδιασμού για τη KOMATSU, Caterpillar, Hitachi, VOLVO, JCB, Kobelco, Cummins, Perkins, Deutz, Kubota.

Όποιοι περιλαμβάνουν τη συνέλευση μηχανών, φραγμός κυλίνδρων, κεφάλι κυλίνδρων, άξονας, στροφαλοφόρος άξονας, εξαρτήσεις επισκευής εξέτασης μηχανών, στροβιλοσυμπιεστής, καύσιμα

Εγχυτήρας, υδραντλία, αντλία καυσίμων, φίλτρο μηχανών, ανεμιστήρας μηχανών, θερμαντικό σώμα, λουρί μηχανών, σωλήνας, και ούτω καθεξής.

   

 

Κίνα Guangzhou Dongsen Common Rail Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Η εργασία 12 έτους μας στα μέρη μηχανών εκσκαφέων μας δίνει την εμπειρία και τη γνώση προϊόντων για να σας βοηθήσει για να κρατήσει να δημιουργήσει μηχανών σας.

Πάνω από 5000 ανταλλακτικά μηχανών στο απόθεμα και έτοιμος να σταλούν, Dongsen προσφέρουν μια μεγάλη επιλογή aftermarket, αρχικά μέρη μηχανών diesel για

ποικίλα δημοφιλή μέρη μηχανών diesel.

  

Η καλά εκπαιδευμένη ομάδα μας επαγγελματιών εξυπηρέτησης πελατών είναι εμπειρογνώμονες στη βιομηχανία και μπορεί να σας δώσει τις πληροφορίες που πρέπει να κάνετε την επόμενη αγορά σας.

 

Κίνα Guangzhou Dongsen Common Rail Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Αφιερωνόμαστε στην παροχή σε σας τα υψηλής ποιότητας aftermarket μέρη σε ανταγωνιστικές τιμές. Ο στόχος μας είναι να υπερβούμε τις προσδοκίες σας για την ποιότητα, την υπηρεσία, και την τελειότητα!

 

Παρέχουμε μια εγγύηση ικανοποίησης πελατών σε όλα τα μέρη μηχανών μας. Επενδυόμαστε στην παροχή μόνο των υψηλότερων μερών ποιοτικής αντικατάστασης στους πελάτες μας. Γίαυτό όλα τα μέρη μας έρχονται με μια cOem-ποιοτική διαβεβαίωση και υποστηρίζονται από τις εξουσιοδοτήσεις του κατασκευαστή.

Παρέχουμε aftermarket και τα επαν-κατασκευασμένα μέρη αντικατάστασης στα εμπορικά σήματα εκσκαφέων όπως:

 

Όταν συνεργάζεστε με μας, μπορείτε να αναμείνετε τους πόρους κορυφαίας ποιότητας και τα μέρη, άριστη εξυπηρέτηση πελατών, και να θεραπευθείτε όπως την οικογένεια. Επενδυόμαστε σε αυτήν την βιομηχανία και τους πελάτες μας. Όταν συνεργάζεστε με μας, μπορείτε να πείτε τη διαφορά!

Κίνα Guangzhou Dongsen Common Rail Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Σε Dongsen, αφιερωνόμαστε στην παροχή της καλύτερης εμπειρίας υπηρεσιών σε κάθε ένας από τους πελάτες μας.

Κίνα Guangzhou Dongsen Common Rail Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 3

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

 

Το Dongsen ιδρύθηκε το 1998.

Είμαστε βασισμένοι στη βορειοανατολική Κίνα και έχουμε καθιερώσει τα υποκαταστήματα, τα γραφεία, και τις αποθήκες εμπορευμάτων σε πολλές πόλεις για να βοηθήσουμε να παρέχουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα κατασκευής στους πελάτες σε όλο τον κόσμο!

Ειδικευτήκαμε aftermarket εκσκαφέων στα μέρη μηχανών για πάνω από 20 έτη πρίν επεκτεινόμαστε για να προσφέρουμε τα ακόμα περισσότερα μηχανικά μέρη στους πελάτες μας. Έχουμε συνεργαστεί με τους κατασκευαστές εμπορικών σημάτων μεγάλος-ονόματος όπως E.T.P., C.G.R., C.T.P., και άλλα για να παρέχουμε το καλύτερο τελικό προϊόν πιθανό.

Το 2012, η οργάνωση επιχείρησής μας μια θυγατρική σε Guangzhou για να εστιάσει στα μέρη μηχανών εκσκαφέων μας. Στο ίδιο χρόνο, καθιερώσαμε επίσης μια θυγατρική στο Χονγκ Κονγκ για να αναπτύξουμε περαιτέρω το εμπορικό σήμα επιχείρησης παραγωγής μηχανημάτων μας, το βασιλιάς-καλύτερο.

Οι κεντρικές διεθνείς θέσεις μας καθιστούν μας την τέλεια επιλογή για οποιαδήποτε επιχείρηση παγκόσμια, ειδικά με τις γρήγορες υπηρεσίες παράδοσής μας!

 

Κατά την τελευταία δεκαετία, είχαμε επίσης την τιμή της έκθεσης των υψηλής ποιότητας, καινοτόμων μερών μηχανημάτων κατασκευής μας στις διάφορες εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της έκθεσης και του Ankomak Ιστανμπούλ Bauma.

 

Σήμερα, συνεχίζουμε να αυξανόμαστε και να εξυπηρετούμε περισσότερους πελάτες με τα μέρη μηχανημάτων επαγγελματικός-βαθμού μας!

 

 

Guangzhou Dongsen Common Rail Technology Co., Ltd Guangzhou Dongsen Common Rail Technology Co., Ltd
1 2
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 10000000-20000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 80% - 90%